Sangjit Day

Nama: Angelina Cynthia

Hobby: Lupa Update Blog

IMG_0465a

Hahahaha, sorry guys, aku lagi bener – bener sibuk banget urus pernikahan aku yang tinggal 1 bulan lagi. Time fliest too fast, sampe mau nafas aja susah banget, saking padatnya jadwal #lebay. Tapi bener loh setiap weekend aku pasti ada schedule meeting sama vendor-vendor wedding ku mulai dari invitation, bridal, souvenir, baju mama, adik, bridesmaid, wedding organizer. Arrggh… I need more vacation rasanya… Pengennya sih vacation nya sekalian pas honeymoon. Tapi boro-boro mo urus schedule buat honeymoon, aku n Ritchie tuh orangnya terorganisir banget lebih lebih dari tour leader tiap kali mo travelling, pasti uda siapin itinerary yang detail and super duper lengkap biar gak kesasar, walau pasti ada kesasarnya juga sih kadang-kadang ^ ^ #gubrakmemang. Tapi tetep pengen travelling sih abis wedding T_T #kodekeras.

 

Continue reading →

Share

Review: Menard Fairlucent Clear Lotion and Fairlucent Pack White Ad

SAMSUNG CSC

Hey ladies! Thank you for being so patient with me with regards to sharing about my skincare.

I’m really sorry for the lack of updates, but there’s some drama happens in my life so I don’t really have mood to blog lol. Also I spent too much time with my wedding preparations, so I don’t really put attention on my blog. Somehow getting out of the routine is what I need before start doing this again. Hence I have booked holiday for it ^.^

For this entry, I will do a review of my last used treatment products, which is Menard Fairlucent Clear Lotion Ex and Fairlucent Pack White Ad! Well I’ll explain more on this blog post!

Continue reading →

Share

Review: Laneige Water Sleeping Mask EX

Hey Ladies,

I am back with another Beauty Post, this time is about good facial treatments and I found one that I really really like! This is the Laneige’s best selling product, the Water Sleeping Pack ex. I’ve tweeted, instagrammed and blogged mentioned about their products before and everyone knows how super awesome their water sleeping pack (mask) is!!! I am on my fifth tub already haha #no jokes! Yes, I paid for this because it’s so worth it. I find it especially useful when I need it to soothe my skin. I’ve had itchy rash on my face once and I apply that to sleep and woke up the day to nicer skin hahaha. Wait, wait! Okay, I know what you’re thinking: a mask that you wear when you’re sleeping, then you woke up with super awesome moisturised skin. But how if the mask’s sticky and spreads on the pillow? 

Let’s we see!!

SAMSUNG CSC

Continue reading →

Share

Nicoline Patricia Collaboration with SK-II The Gift of Everlasting Beauty

Hello Everyone^ ^,

Gak kerasa ya uda masuk bulan Desember, bulan yang penuh dengan Holiday, dan identik sekali dengan Christmas and New Year… Yeayyyy!!!

IMG_7937

Kalo kamu sudah baca postingan aku disini, kamu pasti tau SK-II berkolaborasi dengan artis muda berbakat asal Taiwan, Po-Chih Huang.  Huang telah menuangkan empat desain eksklusif pada botol SK-II  untuk membantu wanita mewujudkan transformasi kecantikan melalui manfaat dari Pitera. Karya Po-Chih Huang tersebut juga telah menginspirasi empat perancang Indonesia ternama untuk menampilkan karya busana mereka di Bazaar Fashion festival 2014.

Continue reading →

Share

SK-II The Gift of Everlasting Beauty

Hello Everyone! ^ ^ 

I’m sure SK-II no needs the introduction anymore, but for those who are living in a cave SK-II is one of the most famous and best skincare brands across this globe. A unique and significant ingredient, Pitera, promises to dramatically improve the skin’s natural surface rejuvenation process and delivers supple, smooth and soft skin!

SK II Everlasting Beauty

I was so excited and honoured to be invited to this very fashionable event “SK-II The Gift of Everlasting Beauty” fashion show. The fashion show is held on 23rd of October 2014 at White Cube, JCC Senayan in association with BAZAAR Fashion Festival featuring talented designers such as Mel Ahyar, Billy Tjong, Andreas Odang, and Hian Tjen. The fashion design of the four designers represent a new packaging SK-II Facial Treatment Essence. Each bottle is inspired by the beauty of the flowers that describe natural immortality and beauty.

Continue reading →

Share
Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.