Sangjit Day

Nama: Angelina Cynthia

Hobby: Lupa Update Blog

IMG_0465a

Hahahaha, sorry guys, aku lagi bener – bener sibuk banget urus pernikahan aku yang tinggal 1 bulan lagi. Time fliest too fast, sampe mau nafas aja susah banget, saking padatnya jadwal #lebay. Tapi bener loh setiap weekend aku pasti ada schedule meeting sama vendor-vendor wedding ku mulai dari invitation, bridal, souvenir, baju mama, adik, bridesmaid, wedding organizer. Arrggh… I need more vacation rasanya… Pengennya sih vacation nya sekalian pas honeymoon. Tapi boro-boro mo urus schedule buat honeymoon, aku n Ritchie tuh orangnya terorganisir banget lebih lebih dari tour leader tiap kali mo travelling, pasti uda siapin itinerary yang detail and super duper lengkap biar gak kesasar, walau pasti ada kesasarnya juga sih kadang-kadang ^ ^ #gubrakmemang. Tapi tetep pengen travelling sih abis wedding T_T #kodekeras.

 

Continue reading →

Share

IBB Make Up Challenge March 2014: Natural Glow!!

Hi Girls!

Seneng dan lega karna bisa posting hasil karya makeupku buat IBB Makeup Challenge Maret yang bertemakan Natural Glow, yeay! Kali ini tema makeupnya natural lebih ke arah clean makeup, jadi cocok sekali buat kamu yang mau tampil fresh, natural tapi gak berlebihan. Nah di IBB MUC bulan Maret ini sangat spesial karena bertepatan dengan ulang tahun dari IBB group sendiri. So di edisi spesial kali ini kita diharuskan memposting 3 kreasi makeup looks – natural glow yang berbeda (not 3 different angle of the same look yah)!  

And this is my 1st makeup looks!

 Clean Makeup 

IMG_6801

Continue reading →

Share

Bobbi Brown & Beauty Treats Indonesia – Exclusive Bloggers Gathering

Hi Everyone, how are you? Doing good right? ^ ^ 

So I want to share a little bit about a hot event that I’m excited about….

 Let me sneak peak a little bit!

photo (28)

Yup Ladies…. Its Bobbi Brown and Beauty Treats Indonesia Collaboration!

So, last Friday on 6th December 2013, I got invited to this amazing event that was created by Bobbi Brown &  Beauty Treats Indonesia. They held an exclusive beauty bloggers gathering for us at Rustique Grill & Wine, Plaza Senayan.  

Continue reading →

Share

October 2013 – Indonesian Beauty Bloggers Makeup Challenge: Hypnotize!

Hi ladies^ ^ how’s your day? Hope you’re all looking awesome!

I finally decided to join this month’s makeup challenge, which was held by the Indonesian Beauty Blogger. This is my second time to join IBB MUC. Since I like this month’s theme, I decided to challenge myself again!  The theme of October Makeup Challenge is Hypnotize. So I hope my makeup looks can make every people who see,  felt hypnotized ^ ^ hahaha. 

I’m not blonde, my eyebrows are a big mess and I have small eyes. But here goes nothing!

 

Continue reading →

Share

April 2013 – Indonesian Beauty Bloggers Makeup Challenge: Bling It On!

Hi Everyone,

It’s time for April Indonesian Beauty Blogger Make Up Challenge. Wohoo…

I’m so excited because you know what the theme for this month is Bling It On!                        

  Well, as you know I am a huge fan of  something bling ,glowing, glimmer or something that have sparkles effect o(≧▽≦)o hahaha. So this is my Bling looks for IBB Makeup Challenge – Let’s Bling It On! ^ ^

I made highlight gradation on my eyes with green and  white eye shadow. For BLING effect, I mixed with some of green and white crystal. 

Continue reading →

Share
Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.