Sangjit Day

Nama: Angelina Cynthia

Hobby: Lupa Update Blog

IMG_0465a

Hahahaha, sorry guys, aku lagi bener – bener sibuk banget urus pernikahan aku yang tinggal 1 bulan lagi. Time fliest too fast, sampe mau nafas aja susah banget, saking padatnya jadwal #lebay. Tapi bener loh setiap weekend aku pasti ada schedule meeting sama vendor-vendor wedding ku mulai dari invitation, bridal, souvenir, baju mama, adik, bridesmaid, wedding organizer. Arrggh… I need more vacation rasanya… Pengennya sih vacation nya sekalian pas honeymoon. Tapi boro-boro mo urus schedule buat honeymoon, aku n Ritchie tuh orangnya terorganisir banget lebih lebih dari tour leader tiap kali mo travelling, pasti uda siapin itinerary yang detail and super duper lengkap biar gak kesasar, walau pasti ada kesasarnya juga sih kadang-kadang ^ ^ #gubrakmemang. Tapi tetep pengen travelling sih abis wedding T_T #kodekeras.

 

Continue reading →

Share

Penipuan Kursus Bahasa Asing – Global Bahasa, Speak Easy

Well aku mau share pengalaman aku kursus bahasa asing beberapa bulan lalu. Jadi ceritanya waktu aku jalan-jalan ke Mall Matahari – Daan Mogot di deket rumahku. Ketemu sama pameran kursus Global Bahasa, yang marketingnya super duper gencar nyari mangsa murid yang minat kursus di tempat les bahasa tersebut. Dan karena memang aku ada rencana mau holiday ke Jepang, aku decide untuk ambil kursus bahasa Jepang di Global Bahasa – Daan Mogot Baru.

BROSUR_global_bahasa-34bbb-2307_69-t2307_9

Di iming-imingi bisa bebas belajar 7 macam bahasa asing seperti Inggris, Mandarin, Jepang, Korea, Prancis, Jerman, dll, aku merasa tertarik sekali. Apalagi mereka menjanjikan jam kursus yang flexible dari pagi hingga malam hari jam 22.00. Aku masih kerja, jadi jam kursus yang flexible membuatku DEAL daftar di tempat les tersebut. Dan lagi pengajarnya juga dikatakan setiap kursus bahasa asing akan diajarkan oleh native speaker yang berasal dari negara mereka masing-masing. Misalkan aku ambil kursus bahasa Jepang, maka gurunya adalah ASLI orang Jepang, apabila aku kursus bahasa Korea maka gurunya adalah ASLI orang Korea. Waktu kursus yang flexible, promo yang bagus, dan pengajar yang berkualitas. Mendengarnya manis sekali bukan?? Siapa yang tidak tergoda?

Continue reading →

Share

Review: Laneige Water Sleeping Mask EX

Hey Ladies,

I am back with another Beauty Post, this time is about good facial treatments and I found one that I really really like! This is the Laneige’s best selling product, the Water Sleeping Pack ex. I’ve tweeted, instagrammed and blogged mentioned about their products before and everyone knows how super awesome their water sleeping pack (mask) is!!! I am on my fifth tub already haha #no jokes! Yes, I paid for this because it’s so worth it. I find it especially useful when I need it to soothe my skin. I’ve had itchy rash on my face once and I apply that to sleep and woke up the day to nicer skin hahaha. Wait, wait! Okay, I know what you’re thinking: a mask that you wear when you’re sleeping, then you woke up with super awesome moisturised skin. But how if the mask’s sticky and spreads on the pillow? 

Let’s we see!!

SAMSUNG CSC

Continue reading →

Share

SK-II The Gift of Everlasting Beauty

Hello Everyone! ^ ^ 

I’m sure SK-II no needs the introduction anymore, but for those who are living in a cave SK-II is one of the most famous and best skincare brands across this globe. A unique and significant ingredient, Pitera, promises to dramatically improve the skin’s natural surface rejuvenation process and delivers supple, smooth and soft skin!

SK II Everlasting Beauty

I was so excited and honoured to be invited to this very fashionable event “SK-II The Gift of Everlasting Beauty” fashion show. The fashion show is held on 23rd of October 2014 at White Cube, JCC Senayan in association with BAZAAR Fashion Festival featuring talented designers such as Mel Ahyar, Billy Tjong, Andreas Odang, and Hian Tjen. The fashion design of the four designers represent a new packaging SK-II Facial Treatment Essence. Each bottle is inspired by the beauty of the flowers that describe natural immortality and beauty.

Continue reading →

Share

Review: Kaminomoto Hair Growth Accelerator

Advertorial

Hello Everyone!

In today’s Beauty Post, I will be sharing about the hair treatment products from Kaminomoto. I’m sure a lot of you not so familiar about this brand, and maybe this is your first time heard about this brand. But well, same like me I just found this amazing product. Kaminomoto is a 100 year old- hair tonic brand from Japan. Their products are formulated specially for us Asians and usually they products working good!

Let us see!! ^ ^  

SAMSUNG CSC

Most girls like myself love to have a fresh look once in a while I’m sure! And we tend to change the way our hair looks first, cos you must agree that the colour or style of your hair plays a huge part in your overall image.. I’ve rebonding, coloring, and bleaching my hair for a couple of times. But well, overtime due to the constant colouring, it causes hair loss and so on. Right now its hard for me to doing the hair treatment at salon, because I didn’t have time for it. That’s why I decided to get a new home hair treatment! 

Continue reading →

Share
Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.